Късна почивка

Късна почивка

Сезонът на отпуските може и да отминава вече, но това не значи, че сме си починали достатъчно, ако изобщо е възможно.

Много от нас са намерили време и средства за море и/или планина, но други са използвали почивката за ремонти или домашни ангажименти.

Без значение малко ли ви е дошла заслужената почивка или изобщо не сте видели такава, човек все пак иска да се поглези от време на време.

Септември и октомври, а защо не и ноември не са лишени от възможности за късна почивка.

Направете една бърза сметка колко средства можете да отделите за тази цел и се захващайте с търсене.

Единствените ограничения могат да дойдат от финансовите възможности, но и с малък бюджет имате избор.

Като се започне от една или няколко еднодневни разходки в близката планина, местност или град и се стигне до пътуване в съседна страна за седмица.

Вече сте разгледали многократно всичко около вас, но парите за екскурзия са ограничени? Може да се спрете на еднодневна екскурзия в България или близка страна като Турция, Сърбия, Румъния, цените започват от 18 лева на човек.

Все по-популярно става и предлагането на различни ваучери за почивки и екскурзии, заслужава си човек да погледне и тези оферти. С наближаването на есента цените стават доста по-достъпни, а предлаганите екстри повече.

Ако ви е омръзнало да си стоите в града, може да си вземете къща под наем в някое китно селце. Разделете я с компания от приятели и така може да получите 3-4 дни почивка на много добра цена.

Времето все още е хубаво и позволява да се ходи на палатка, хижа, бунгала, изберете непознато място и си създайте сами малко приключение като се разходите сред дивата природа, изкачите някой връх, видите водопад или посетите пещера.

Историческите забележителности и древни гробници също заслужават да им отделите малко време и внимание.

На съвсем приемлива цена се предлагат и почивки за 2-3 дни в съседни страни, така можете да разгледате всичко интересно по-спокойно отколкото само за ден и да усетите атмосферата по-добре.

Успеете ли да отделите време и средства за цяла седмица, то няма за какво да съжалявате, че сте пропуснали нещо през лятото. Все пак не е задължително вашата ваканция да бъде в разгара на сезона и жегата.

Късно море в България, почивка със СПА глезене или седмица в друга държава всичко това може да ви предложи planet.bg които могат да ви заредят повече от добре преди зимата.

Без значение за ден или за седем заминавате, не забравяйте да сложите много позитивизъм и добро настроение в багажа за късната почивка.

 196 total views,  1 views today

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *