Морската градина Варна

Морската градина Варна

Една от най-дългите и широки плажни ивици у нас е край Варна. Тя е посипана с красив, златист пясък и само условно е разделена на няколко основни плажа, които предлагат разнообразие от забавления и на брега, и във водата. Джетове, банани, водни колела и лодки се разминават сред вълните, смели туристи летят с парапланери над морето, а на пясъка спортните натури редуват игрите с топка с ледени коктейли.

Варна е много повече от обикновен морски курорт, защото е третият по големина град у нас с красива природа и много забележителности. През горещия сезон Крайбрежната алея се превръща в едно от най-желаните и посещавани места в града. Тук са концентрирани всички летни клубове, дискотеки, пицарии и рибни ресторанти, което означава и голямо разнообразие на нощни емоции, като купоните и промоциите се редуват непрестанно и продължават до зори.

Морската градина е най-красивият парк на Балканите

Един от символите на града е и Морската градина, със своите прохладни алеи, екзотична растителност и множество културни паметници. Тя отдавна си е спечелила славата на най-красивия парк на Балканите. В нея е разположен и детски кът с изкуствено езерце, което привлича не само най-малките, но и възрастните фенове на водните забавления.

 

 157 total views,  1 views today

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *